Pepernoten 2

Pepernoten 2

Pepernoten 2

Aantal personen:

Bereidingstijd:

Ingrediënten

250 gr zelfrijzend bakmeel
1 mespuntje zout
125 gr lichtbruine basterdsuiker
1 eetlepel speculaaskruiden
100 gr zachte boter
3 eetlepels melk

Bereiden

Verwarm de oven voor op 150°C.
Zeef het zelfrijzend bakmeel, het zout, de basterdsuiker en de
speculaaskruiden in een kom.
Voeg de boter en de melk toe en kneed van het geheel een soepel deeg.
Voeg eventueel nog wat melk toe als het deeg te kruimelig is.
Vorm van het deeg balletjes ter grootte van een kers.
Leg de balletjes op een beboterde bakplaat en druk ze enigszins plat.
Bak de pepernoten in de oven in ± 20 minuten mooi bruin en
gaar.
Laat de pepernoten op een rooster afkoelen.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Wellicht zijn deze recepten ook wat voor jou:

Marsepein 3
Marsepein
Borstplaat 2
Dikke roomboterspeculaas
Taaitaai 2
KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus